Cum joc
 
Regulamentul Oficial al Campaniei Promoţionale "Liga ProSport IV"
 
 
 Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al concursului
 
Campaniapromoţională este organizată de S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. cu sediul social în Bucureşti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42, cu aceeaşi adresă de corespondenţă, număr de ordine la Registrul Comerţului J40/6876/2010, cod unic de înregistrare: 27189522, atribut fiscal RO.
Campaniapromoţională “Liga ProSport IV” se va derula în conformitate cu prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toţi participanţii.
 
Art. 2. Temeiul legal
 
Prezentul regulament este în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanţei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligaţie în cazul furnizării unor date eronate, care să ducă la imposibilitatea transferului în condiţii normale a premiului.
Prin înscrierea la aceasta campanie promoţională, participanţii sunt de acord ca informaţiile legate de identitatea lor să intre în baza de date a Organizatorului, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., conform Legii 677/2001, acestea putând fi folosite pentru activităţile sale de marketing şi pentru a transmite mesaje cu caracter publicitar. La cererea scrisă a participanţilor, trimisă la adresa str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Mun. Bucureşti, operatorul se obligă să actualizeze sau să şteargă datele personale ale acestora.
 
Art. 3. Durata campaniei promoţionale şi aria de desfăşurare
 
Campania promoţională se desfăşoară în perioada 23 august 2013 – 15 iunie 2014. Aria de desfăşurare a campaniei este întreg teritoriul României. Tragerea la sorţi pentru Marele Premiu va avea loc in data de 15 iunie 2014.
 
Art. 4. Mărcile şi produsele participante
Concursul se desfăşoara exclusiv pe internet, la adresa web www.liga.prosport.ro, un subdomeniu al site-ului www.prosport.ro.
 
Art. 5. Condiţii de participare
 
La acest concurs poate participa orice persoană fizică, cu domiciliul stabil in România. Prin înscrierea la concurs, participanţii acceptă şi se supun prevederilor prezentului Regulament. Angajaţii S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., rudele de la gradul I până la gradul IV ale acestora, precum si firmele colaboratoare implicate în derularea concursului nu au dreptul să câştige premii la acest concurs.
Participanţii la concurs trebuie să îşi facă un cont pe www.ligaprosport.ro şi să îşi aleagă un nume de echipă care va ajuta la crearea paginii personale de joc (utilizatorii pot participa, de asemenea si cu conturile lor de pe facebook .
Pentru a avea o şansă la un premiu, participanţii la concurs trebuie să se califice la cel puţin una din cele 28 de etape de joc propuse in cadrul concursului. Un jucator se califica pentru o etapa in momentul in care a strans 20 de puncte. Fiecare calificare inseamna o sansa in plus in extragerea finala pentru marele premiu.
Participarea la campania promoţională “Liga ProSport IV” implică acceptul ca numele, fotografiile şi alte materiale audio sau video cu participanţii câştigători să poată fi făcute publice şi folosite în scop publicitar. Pentru identificare, câştigătorii vor avea nevoie de un document de identitate: paşaport, buletin sau carte de identitate.
În cazul în care câştigătorul nu deţine dreptul legal de a avea carte de identitate/ buletin de identitate (nu a împlinit vârsta de 14 ani), acesta este îndreptăţit să intre în posesia premiului, dar numai în prezenţa şi cu acordul scris al părinţilor sau tutorelui legal.
Dreptul de participare la Concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale sau dacă Organizatorul consideră că a încercat să fraudeze mecanismul de Concurs.
 
 
 
 
 
 
Art. 6. Protecţia datelor personale
 
Tuturor participanţilor la campania promoţională le sunt garantate drepturile în conformitate cu legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi de a se adresa justiţiei.
 
Art. 7. Mecanismul campaniei
 
Pentru a participa la campania promoţională, un utilizator trebuie să se înregistreze pe www.ligaprosport.ro în intervalul 23 august 2013 – 1 iunie 2014.
La înregistrare, utilizatorului i se va solicita să introducă o adresă de e-mail, adresă ce va fi folosită ulterior pentru orice fel de comunicare legată de concurs. O adresă de e-mail poate fi folosită de un singur utilizator pentru înscrierea în concurs. Adresa va fi introdusa automat in baza de newsletter ProSport.
Concursul constă într-un un joc interactiv care presupune conducerea din poziţia de manager a unui club de fotbal.
Utilizatorului i se va pune la dispoziţie un buget exprimat în bani virtuali din care va trebui să aleagă un lot de 15 jucatori din Liga 1 pusi la dispozitie in joc. Bugetul initial este de 20.000.000 de bani virtuali. Fiecare echipă înscrisă trebuie să aibă în componenţă  2 portari, 5 fundasi, 5 mijlocasi, 3 atacanti.
Jocul Liga Prosport este direct influentat de desfasurarea Ligii I de fotbal. Jucatorii virtuali primesc puncte in functie de randamentul lor real.
Sistemul de punctaj pentru jucatori este urmatorul:
Toti jucatorii vor avea initial 0 puncte.
In situatia in care vor fi meciuri din campionatul real suspendate (decise la masa verde), se vor acorda doar punctele de start (adica +1 pentru toti jucatorii initiali care au intrat pe teren).
Toţi jucătorii (indiferent de post)
-     Pentru că joacă: +1 punct
-     Pentru un gol înscris din penalty: +3 puncte
-     Pentru obţinerea unui penalty: +2 puncte
-     Pentru cartonaş galben: -1 punct
-     Pentru cartonaş roşu: -3 puncte
-     Pasa decisiva: +3 puncte
Portarii
-     Pentru un gol înscris din acţiune: +10 puncte
-     Dacă nu primesc gol si joaca peste 60 min: +5 puncte
-     La primele 2 goluri primite intr-un meci: -1 punct
-     La fiecare gol peste cele 2 goluri deja primite: -1 punct
Fundaşii
-     Pentru fiecare gol înscris: +6 puncte
-     Dacă echipa nu primeşte gol si el este pe teren timp de 60 minute: +4 puncte
-     La primele 2 goluri primite si jucatorul este pe teren: -1 punct
-     La fiecare gol peste cele 2 goluri deja primite: -1 punct
Mijlocaşii
-     Pentru fiecare gol înscris: +5 puncte
-     Dacă echipa nu primeşte gol si el e pe teren timp de 60 min: +1 punct
Atacanţii
-     Pentru fiecare gol înscris: +4 puncte
Capitanul
-     Userii isi pot semna un jucator din echipa pe care il poate face capitan. Punctele adunate in joc vor fi dublate (chiar daca sunt negative).
Dacă un jucător iese de pe teren şi echipa sa primeşte gol ulterior, el primeşte oricum punctele bonus defensive (pentru ca nu a primit gol) – valabil pentru portar, fundas, mijlocas.
La inceputul fiecarei etape se vor reseta:
-     numarul de puncte din etapa curenta pentru fiecare user
-     punctajele jucatorilor din etapa curenta
 
Un utilizator înscris în Concursul "Liga ProSport IV" poate acumula în contul propriu beneficii necesare avansării în joc prin următoarele mijloace:
 
• dacă răspunde corect la 25 de întrebări primite la Quiz-ul Liga ProSport ce intervine pe parcursul jocului jucatorul primeste 1 transfer gratuit (poate transfera un jucator la propria echipa fara a cheltui bani virtuali)
•2  serii unice publicate în NL ProSport luni şi vineri îi aduc participantului un transfer gratuit. Participantul poate introduce mai multe serii din aceeaşi ediţie a ziarului. Seriile sunt valabile o săptămână de la data publicării în NL.
 
Seriile unice publicate in NL ProSport vor fi publicare in fiecare zi de luni si vineri premergatoare etapei. In perioada de pauza competitionala (in campionatul real de fotbal Divizia A) nu vor aparea serii unice.
 
Art. 8. Desemnarea câştigătorilor şi acordarea premiilor
 
Pe perioada concursului vor fi 3 tipuri de premii, astfel :
a)      Premiile saptamanale – premii care se acorda o data pe saptamana iar câştigătorii săptămânali vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din lista tuturor participanţilor care s-au calificat în etapa care se desfăşoară în săptămâna respectivă.
b)      Premiul pentru cel mai bun punctaj obtinut saptamanal – premiu care se acorda o data pe saptamana iar castigatorul va fi desemnat in urma punctajului obtinut
c)       Premiul cel mare - Câştigătorul marelui premiu în valoare de 1.000 de Euro va fi desemnat utilizatorului care a acumulat numar cel mai mare de puncte dupa 28 de etape de joc.
Un utilizator poate câştiga o singură dată în cadrul Premiilor săptămânale, dar va intra in tragerea la sorti pentru Marele Premiu cu cate o sansa pentru fiecare calificare.
Premiile săptămânale sunt urmatoarele:
Locul 1 = minge + o pereche de casti
Locul 2 = minge + rucsac
Locul 3 = minge + geanta laptop
Desemnarea câştigătorilor premiilor de etapă se va efectua astfel la o zi dupa incheierea etapei respective. Se vor extrage câte 3 castigatori si 3 rezerve.
 
• În data de 15 iunie 2014 va fi desemnat castigatorul Marelui Premiu, 1.000 Euro, utilizatorului care a acumulat numar cel mai mare de puncte dupa 28 de etape de joc.Validarea câştigătorilor se va face în baza unui act de identitate, ca verificare a corectitudinii datelor personale completate de participant în momentul creării contului şi efectuării înscrierii în Concurs.
Câştigătorilor li se va aduce la cunoştinţă rezultatul extragerilor şi locul în care vor putea intra în posesia premiilor în aceeaşi saptamana cu tragerile la sorţi, după încheierea desemnării câştigătorilor, telefonic sau prin e-mail în baza datelor funizate. De asemenea, numele câştigătorilor vor fi afişate pe pagina concursului pe www.ligaprosport.ro .
În cazul în care un câştigător a furnizat date de contact eronate sau nu poate fi contactat în interval de 72 de ore de la anunţarea lui, premiul se va acorda altui utilizator, următorul extras ca rezervă în cadrul tragerii la sorţi.
Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunţării câştigătorilor din motive care nu ţin de el.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a publica datele cu caracter personal ale câştigătorilor Concursului şi de a se folosi de imaginea acestora în scopuri publicitare. Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Organizatorul poate solicita câştigătorilor acordul pentru a publica materiale audio, foto şi video cu ei.
Organizatorul va verifica prin metode proprii corectitudinea participanţilor şi îi vor descalifica pe cei a căror activitate în cadrul Concursului va fi considerată drept fraudă.
Orice tentativă de fraudare (incluzând dar nu limitându-se la spam, phishing, utilizarea unor extensii de browser care au adus avantaje pe altă cale decât pe cea specificată în regulament, utilizarea unor programe care au acelaşi rol etc.), atrage dupa sine eliminarea din Concurs a concurentului respectiv. Acesta acceptă prin prezentul Regulament faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicaţie din partea Organizatorului în momentul în care acesta consideră că respectivul cont a fost valorificat prin fraudă.
Dacă sunt identificate persoane care au influenţat sau care au facilitat câştigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea în instanţă a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente, conform legislaţiei române în vigoare.
Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru problemele legate de conexiunea la internet a participanţilor, precum şi pentru problemele cauzate de ISP-ul folosit de Organizator.
 
 
 
Art. 9. Premiile
 
1.Marele premiu: 1.000 Euro, oferit în bani
În data de 15 iunie 2014 va fi desemnat castigatorul Marelui Premiu, 1.000 Euro, utilizatorului care a acumulat numar cel mai mare de puncte dupa 28 de etape de joc.
 
2. Premii/etapă:
28 x Locul 1 = minge + o pereche de casti
28 x Locul 2 = minge + rucsac
28 x Locul 3 = minge + geanta laptop
 
 
3.Premiul pentrucel mai bun punctaj obtinut saptamanal – 28 de premii constand intr-un mouse optic, 1 minge si 1 abonament ProSport, valabil pe 1 luna. In cazul in care un participant la Liga ProSport castiga 1 premiu constand intr-un Abonament de 1 luna la ziarul ProSport, se considera ca Abonamentul intra in vigoare de la data de 1 a lunii urmatoare celei in care a fost castigat premiul. De ex: pe data de 15 Septembrie a avut loc etapa in care participantul a castigat premiul respectiv, participantul este contactat pentru a i se comunica premiul si pentru a se verifica adresa de expeditie a ziarului, iar Abonamentul de 1 luna la ziarul ProSport incepe sa fie livrat incepand cu data de 1 Octombrie.
 
In cazul in care un participant la Liga ProSport castiga 2 sau mai multe premii constand intr-un Abonament de 1 luna la ziarul ProSport in aceeasi luna, se considera ca Abonamentul al 2lea incepe din momentul in care primul Abonament expira. De ex: pe data de 15 Septembrie a avut loc etapa in care participantul a castigat primul abonament, iar pe data de 18 Septembrie are loc etapa urmatoare in care participantul castiga un al 2lea Abonament. Primul Abonament de 1 luna incepe sa fie livrat la 1 Octombrie, iar al doilea Abonament de 1 luna incepe sa fie livrat la 1 Noiembrie.
In cazul in care un participant castiga mai multe premii constand intr-un Abonament de 1 luna, se considera ca numarul maxim de Abonamente care se acorda nu poate depasi cu mai mult de 15 zile perioada de desfasurare a Concursului Liga ProSport, 15 iunie 2014. De ex: daca un participant castiga in primele 15 etape cate un Abonament de 1 luna la ziarul ProSport, el primeste cate 1 Abonament pentru lunile Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie in 2013 si Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie in 2014, in total 11 luni de Abonament.
 Tragerea la sorţi pentru premiile săptămânale va avea loc cu o zi dupa terminarea etapei  şi vor participa toţi concurenţii care s-au calificat pentru etapă în săptămâna imediat anterioară extragerii.
Şansele fiecărui participant la extragerile săptămânale vor fi egale cu numărul etapelor cumpărate în săptămâna imediat anterioară extragerii la care se adaugă eventual etapa săptămânii respective (în cazul în care utilizatorul acumuleaza minim 20 de puncte).
 Pentru a fi luaţi în considerare pentru oricare dintre tragerile la sorţi, participanţii la Concurs trebuie să îndeplinească toate condiţiile de participare menţionate la Articolul 5 al prezentului regulament şi să respecte mecanismul de concurs.
 
Valoarea totală aproximativă a premiilor este de 13.801 RON, TVA inclus.
 
 
Art. 10. Regulamentul campaniei promoţionale
 
Regulamentul campaniei promoţionale “Liga ProSport IV” este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.prosport.ro, cât şi prin solicitare pe adresa Str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Bucureşti. Participarea la această campanie promoţională implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.
În perioada desfăşurării promoţiei, cititorii pot suna la linia de telefon dedicată promoţiei: 031.82.57.349 (linie telefonică cu tarif normal) pentru a afla mai multe amănunte în legătură cu promoţia (regulament de participare, premii, modalităţi de acordare a premiilor), precum şi pentru sugestii sau eventuale plângeri. Programul de funcţionare a liniei telefonice este de luni pînă vineri, între orele 10.00 – 18.00.
Organizatorul concursului nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat în litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de către participanţi.
Organizatorul nu are obligaţia de a purta corespondenta privitoare la solicitările necâştigătoare.
 
Art. 11. Taxe si impozite aferente
 
Organizatorul îşi asumă răspunderea plăţii impozitelor pe venitul obţinut ca urmare a câştigării
premiilor concursului conform Codului Fiscal al României în vigoare. Impozitul va fi reţinut din
câştig (valabil pentru toate sumele ce depăşesc 600 RON). Impozitul va fi reţinut de către societate şi va fi virat la bugetul de stat în termenul legal.
 
Art. 12. Angajamente
 
Participarea la campania “Liga ProSport IV” implică acceptarea ca numele, fotografiile şi materialele filmate cu particianţii câştigători să poată fi făcute publice şi folosite în scop publicitar, fără pretenţii de ordin patrimonial în urma apariţiei fotografiilor şi materialelor filmate.
 
Art. 13. Litigii
 
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la campania promoţională “Liga ProSport IV” se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instantele de judecată din Municipiul Bucureşti.
 
Art. 14. Întreruperea campaniei promoţionale
 
Campania promoţională va putea fi întreruptă doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunte publicul prin intermediul unui cotidian national si pe site-ul www.prosport.ro.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a aduce modificari la actualul regulament, cu condiţia ca orice modificare să fie anunţată pe site-ul www.prosport.ro în timp util.
Ghidul managerului
BusinessMagazin.ro
Cel mai aşteptat trailer al anului a sosit: milioane de oameni l-au urmărit în prima zi - GALERIE FOTO ŞI VIDEO Cel mai aşteptat trailer al anului a sosit: milioane de oameni l-au urmărit în prima zi - GALERIE FOTO ŞI VIDEO

"Hercule" este cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, iar Paramount Pictures şi MGM, companiile producătoare, au lansat marţi primul trailer al superproducţiei cinematografice.

Tânăra de 30 de ani din Rădăuţi care conduce o afacere de 40 de milioane de euro
A vândut legume la tarabă în piaţă şi acum face 3 milioane de euro pe an îmbrăcând bărbaţii din România
CSID.ro
Bărbaţii nu le pot rezista! Iată topul alimentelor şi băuturilor care duc la apariţia burţii în rândul bărbaţilor Bărbaţii nu le pot rezista! Iată topul alimentelor şi băuturilor care duc la apariţia burţii în rândul bărbaţilor

Nu doar femeile fac parte din categoria victimelor inesteticei burtici. Pe cât de multe femei se plâng că s-au îngrăşat, tot atâţia bărbaţi urlă sus şi tare că nu ştiu ce să mai facă să scape de faimoasa “burtă de bere”. Să vedem, aşadar, care sunt cei mai mari inamici ai abdomenului de vis la bărbaţi:

Femeile imbracate sumar le iau mintile barbatilor
Apropo.ro
Previziunile Babei Vanga pentru intervalul 2014 - 5079! Previziunile Babei Vanga pentru intervalul 2014 - 5079!

Clarvărătoarea din Bulgaria cunoscută sub numele de Baba Vanga a făcut câteva previziuni despre anul ce urmează 2014. Lucrurile nu sunt îmbucurătoare.

Ce a păţit un bărbat care a încercat să-şi mărească penisul cu ulei de măsline
ProTVMagazin.ro
Supermodele XXL care pozează in costumul Evei! Supermodele XXL care pozează in costumul Evei!

Supermodele anorexice nu mai sunt la modă. Iată cum arată femeile adevărate goale!

S-a dezbrăcat complet şi toţi au luat-o razna! Vedeta, în toată splendoarea
Go4it.ro
Smartphone la super oferta. Ieftin si bun la bani putini Smartphone la super oferta. Ieftin si bun la bani putini

După ce a fost anunţat în Taiwan, HTC Desire 500 a avut parte şi de o lansare europeană. Producătorul asiatic vrea să ofere utilizatorilor cu bugete mai reduse un smartphone atractiv ce suportă, la nevoie şi două SIM-uri. În stilul binecunoscut de la HTC, designul este simplu şi atractiv, cu două elemente preluate de la topul de gamă HTC One.

Nu este smartphone. Dar e super ieftin si-l tine bateria mult
Un vis devenit realitate: gadgeturi care functioneaza fara baterii. Cum e sa nu ai nevoie sa-ti incarci telefonul? (VIDEO)
showbiz.ro
"Adrian Enache m-a legat de calorifer şi mi-a învineţit ochiul" "Adrian Enache m-a legat de calorifer şi mi-a învineţit ochiul"

Mariana Moculescu recunoaşte că Adrian Enache, primul bărbat din viaţa ei, a bătut-o pe vremea când formau un cuplu.

Prima imagine cu Mariana Moculescu în sânii goi
Bunăciunea asta, părăsită de un fotbalist celebru! O vrei tu?
descopera.ro
Un nou beneficiu al usturoiului. Vezi cât de des trebuie consumat Un nou beneficiu al usturoiului. Vezi cât de des trebuie consumat

O nouă cercetare sugerează că indivizii care consumă usturoi crud de două ori pe săptămână îşi înjumătăţesc riscul de a suferi de cancer de plămâni. Citeşte tot ...

Un fenomen foarte rar a fost filmat de oamenii de ştiinţă (VIDEO)
Anul în care religia va dispărea
tare.ro
Sirieni împing un măgar în prăpastie Sirieni împing un măgar în prăpastie

 De ce ai face aşa ceva?

Am prins-o! Uite ce-si face la gura!
travel.descopera.ro
Cei mai frumoşi 10 munţi din lume Cei mai frumoşi 10 munţi din lume

Planeta noastră este presărată cu munţi spectaculoşi – unii cunoscuţi în lumea întreagă, alţii obscuri, însă cu toţii frumoşi în felul lor. Specialiştii publicaţiei turistice „Wild Junket Magazine” au întocmit un Top 10 al celor mai frumoşi munţi de pe Terra. „Fie că sunteţi fotograf, geolog, montaniard sau pur şi simplu un călător curios, cu siguranţă veţi regăsi pe această listă un munte care vă va da pe spate”, afirmă Kayla Frost, redactorul „Wild Junket”. Aşadar, să pornim într-o călătorie din Antarctica până în Alaska, pentru a descoperi 10 dintre cei mai frumoşi munţi de pe Pământ.

Metropola extremelor – Mumbai
Rotterdam – marele port al Europei
onemagazine.ro
Află cine este jumătatea ta, în funcţie de zodie! Află cine este jumătatea ta, în funcţie de zodie!

Toţi ne gândim la căsătorie, la nuntă, la copii, chiar şi cei mai libertini dintre noi. Toate aşteptăm inelul magic şi toţi bărbaţii se visează, la un moment dat, într-o căsnicie fericită.

Eşti pregătit pentru asta? Nu va mai exista sex în viitor…
Nu ştiai că există, dar aici toată lumea face doar asta!